LivetSomTeaterapa

Dags för förändring!

Kategori: Allmänt

Just take this in. Snön är borta, vägarna är torra, solen tittar fram då och då, det är plusgrader och det blåser hur mycket som helst. Hur underbart är det inte?! Japp, våren är på väg och mina vårkänslor på topp! Men snart kommer det väl ännu mer snö...
 
Men det struntar vi i just nu. För nu händer det grejer vill jag lova. 
 
Revyperioden med Full Speta är över och tack vare högt biljettryck förlängdes den en vecka. Så extremt roligt att den blev så uppskattad och att vi sålde så mycket biljetter, vilket kvitto på att vi gjort något bra! Visst har det varit en otroligt rolig produktion, men det är slitigt. Självförtroendet får sig en törn både en och två och tre gånger. Men det kan man inte fokusera på, du måste leverera! Och helt ärligt så är jag ju inte världens smartaste person. Jag har, utan att skryta, fått höra väldigt mycket positivt. Men det kommer alltid fram lite kritik också och det är så lätt att bara lyssna på det och sedan har det satt griller i huvudet. Jag vet inte riktigt vad det varit med mig den här perioden för jag har alltid älskat kritik så att man kan växa och utvecklas, men nu har det mest blivit jobbigt. Innan man bearbetat det. 
 
Jag såg en intervju med Jonas Gardell för några veckor sedan som sa "Man går sönder lite varje kväll men sen blir man också väldigt hel av den kärlek man får av publiken". Och nog är det så jävla sant, i alla fall för mig. När man står där i slutposen och publiken står upp, jublandes och applåderandes, så är man oövervinnerlig för några sekunder. Det är en så jäkla mäktig känsla. Och att få stå där med underbara vänner är grymt häftigt. Jag är så tacksam för den här produktionen och de jag lärt känna!
 
Men som sagt, att stå på scen för med sig mycket arbete. Både fysiskt och psykiskt. När jag skrev till programbladet insåg jag att jag har stått på scen i 19 produktioner på 10 år. Och varit involverad i 15 andra. För att vara 20 år måste jag erkänna att det är rätt så bra marscherat. Så nu ska jag ta en paus från scenen. I alla fall ett tag. Jag kommer inte att leta efter något att göra utan skulle jag få frågan så får jag ta det beslutet då. Jag behöver förnya mig. 
 
Men pausen beror också på att jag börjar min nya roll på jobbet på måndag. Ledarpotential och ledarskapsutbildningen Aspiranten. Så nu blir det fokus på det. Och träning. Jag har ju det där jäkla loppet kvar att trampa igenom också...
 
Så de senaste dagarna har jag haft semester och avslutat den gamla perioden. För att kunna påbörja det nya. Jag har medvetet gjort en stor grej av det för att inte hamna i gamla fotspår. Nu ska här skapas nya vägar! 
 
Ha det gott och snälla, be för att det inte ska komma mer snö...
Hej hej!
/Felix