LivetSomTeaterapa

Jisses Amalia!

Kategori: Allmänt

   Oherrejösses! Hoppsan Kerstin! Pyttsan! Ja, allt det där. Jag insåg ju att jag hade en blogg att sköta!

   Ehh, ja... Var ska vi börjar nu då? Hoppsan Kerstin- Gick bra! Hade tappat lusten lite så min glöd fanns inte riktigt där kändes jag... Vet inte varför. Hakuna Matata- Gick också bra! Kul att få sköta ljus (och se hur duktiga de var!). Absolut Show- ABSOLUT GREAT enligt mig ;-) Riskteaterfestivalen- KUL, lärorikt, kassler (TACK Ingela för resan än en gång!) Skolan- Avslutade grundskolan med ett stipendie, 9 MVG och 8 VG samt lärare som sa att det var en ära att ha haft mig. Stolt? JA! Särskilt att jag klarade det DEN HÄR våren som verkligen varit krävande! Katedral- Kom in!
   Det kan vi väl säga var en kortversion av vad som hänt sen sist... Det har ju hänt rätt mycket om vi säger så. Men nu tänkte jag kanske ta upp bloggen igen. Vad tycker ni om det? Läser ni den då? Jag tänkte däremot inte bara blogga om teater längre, utan kanske om hela livet? Kanske blir lite intressantare då plus att jag inte vet alls hur det blir till hösten! Det är inte säkert att jag bloggar så mycket i sommar men jag ska försöka! Vad ska jag skriva mer nu då? Fick lite idébrist... Ni får gärna kommentara eller höra av er om det är något speciellt ni vill jag ska skriva om. 

   Jag kan tillägga att jag hade tänkt skriva lite nummer nu i sommar. Har än så länge skrivit 2 stycken- Ni Älskar Mig och Ditt Hjärta Sviker Mig som är 2 låtar. En seriös och en komisk, som ni kanske fattade men eftersom jag är  som jag är så måste jag ju förklara det ändå. 

   Hepp, jag tror minnsannoda (eller nått...) att jag avslutar med en göteborgsvits: Har de damp? A de ha de...
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! Okej, inte säkert ni fattar den. Men läs den på göteborgska så kanske det ska gå! Man skulle haft ljudeffekter i skrift asså! Jaja! Ha en glad midsommar i alla fall! :) 

Vi Höres!
Vid rodret-Felix (kanske inte så otippat eftersom det är min blogg men jag måste ju förklara som ni förstått...)