LivetSomTeaterapa

Tre års bloggande.

Kategori: Allmänt

Det är något speciellt med dagens datum. Varenda år sedan jag startat den här bloggen har jag av någon anledning alltit kollat upp något och reagerat på att det är just det här datumet som jag började blogga på, helknäppt. Jag fick för mig att läsa gamla statusar på Facebook för att få en nostalgi-släng (och det fick jag verkligen!) och såg att det var precis idag som bloggen blir 3 år. Grattis grattis till den. 
 
Så nu kände jag ju mig tvungen att blogga. Det blir dock inget extraordinärt, det orkar jag inte (är ju trots allt fredagkväll...). 
 
Helgen som stundar kommer vara över innan jag hinner blinka. *blinkar*. Nej, okej, inte riktigt så fort men nästan. Helgen är nämnligen fullproppad med aktiviteter. Imorgon blir det först barndop för lill-kusinen My, tätt följt av 65-årskalas för mormor och sedan teaterläger med massa sköna människor. Så ja, tråkigt blir det nog inte! Och sen på söndag blir det att ta det lugnt samt att plugga lite manus. Och kanske kolla på den senaste filmen i Disney-klassikersamlingen som damp ner i brevlådan nyss. 
 
Jag har dock ett uppdrag till i helgen. Att bli fri från min förkylning. Den har plågat mig i snart tre veckor och jag vill verkligen slippa den snart! Så det måste med göras... 
 
Jaha, det här inlägget blev ju inte särskilt underhållande. Ska se om jag hittar någon rolig bild ni kan titta på istället...
 
...nej, det gjorde jag inte... 
 
Soffan och chipsen kallar! 
 
Tjoflöjt och trevlig helg! 
//Felix