LivetSomTeaterapa

Det går bra nu kompis

Kategori: Allmänt

De senaste veckorna har jag verkligen inte hunnit blogga. Eller hunnit har jag kanske gjort, men jag har inte kunnat eftersom det varit så mycket annat i mitt lilla huvud att hålla reda på. Men nu lugnar det kanske ner sig ett snäpp. Fram tills nästa vecka. 
 
I vilket fall som helst, det händer en del i livet nu. Det är märkligt när man känner hur man växer upp och hur allting förrändras, det går så galet fort. 
 
I veckan tog jag körkort. På första försöket. Känns så fruktansvärt skönt att slippa sitta med teori hela tiden och ha ångest över att man aldrig hinner övningsköra. Men nu är det alltså klart. Och konstigt nog var jag knappt nervös för varken uppskrivning eller uppkörning, jag kände mig både förberedd och likgiltig. Skulle jag kugga, ja, då skulle det varit rätt eftersom jag inte var tillräckligt bra ännu. Men nu gick det som tur var vägen. Så man slipper lägga ner både mer tid och pengar på det. Däremot höll jag på att köra mot enkelriktat det sista jag gjorde på uppkörningen, men som tur är hann jag se skylten och lyckades rädda situationen. Annars hade det inte gått lika bra troligtvis...
 
Och jag är så glad. Så glad över att få skriva krönikor i Smålandsposten. Det är verkligen skitsvårt att knåpa ihop dem men när en massa människor (faktiskt) ger en så mycket komplimanger för att jag skriver bra eller för att dem blir berörda, då är det värt all slit! Precis som med en föreställning. Publikens respons. Så häftigt att kunna få det även när man skriver i en tidning! Det mår mitt bekräftelsebehov bra av. 
 
Om ni nu skulle undra vad jag ska fylla tiden med när jag inte måste öva inför körkort längre kan jag meddela att förutom jobb, skrivande och arbetande med Liatorpsrevyn så ska jag även koreografera till Älmhultsrevyn "Utanför Ramarna" som spelas i januari. Dit har ni väl köpt biljetter? Tror det blir galet bra! 
 
Nu strax ner till Farfar med en del av släkten för att laga julmat medan Farmor har tagit mammorna med sig till Ullared. Joda, jag har julkänslor! Men det har jag nästan alltid i slutet av november och sen är dem helt borta vid jul. 
 
Ha en fin advent imorgon! 
/Felix
Här är våran eminenta affischbild vi tog en helt vanlig kväll i Liatorp förra veckan. Men ni får den inte i färg....ännu...