LivetSomTeaterapa

Jag är en fattig bonddräng men jag har en ny telefon

Kategori: Allmänt

Jaha, då har jag precis gjort av med 12 000kr... 
 
...,kommer jag kanske tänka om två år. För idag har jag beställt en iPhone 6 med abonnemang som under bindningstiden kommer utgöra den summan (observera att jag aldrig sett mobilen i verklighet). Känns jättekul. Faktiskt. Fast ångestladdat. Det är otroligt mycket pengar. Däremot använder man ju sin telefon halva sina vakna tid och slår man ut det, så blir det ju inte så mycket pengar. Men men. 
 
Den här helgen har mest bestått av körkortsteori och krönikaskrivande. Krönikan tog två dygn innan jag blev nöjd. Den är inte lika bra som förra, men den andra kan ju aldrig komma upp i samma nivå. Så är det alltid. Men läs den gärna ändå, jag har gjort mitt bästa för att den ska locka och intressera många. Och roa, förhoppningsvis. Så håll utkik i Smålandsposten i veckan! 
 
Och på tal om veckan...(jäkligt smidig övergång om jag får säga det själv). Så genererar den gott om söndagsångest idag. Även om jag tror att den kommer bli rolig. Ska få prova på massa nya saker som jag aldrig gjort innan, köra bil på is, afterwork m.m. Men det känns att man egentligen skulle haft ett lov nu. Det är allmänt mycket i huvudet och jag har svårt att verkligen slappna av. Så det ska jag också jobba på i veckan. Att ta små pauser när jag bara sitter....o sitter...o andas....typ. Mindfulness kallas det. Fruktansvärt fräsigt. 
 
Men när jag sitter där, fylld med ångest, kan jag ju tänka på att jag har en svindyr telefon som är på väg. Då känns allt säkert mycket bättre. 
Dessutom har jag ju köpt en ny tekopp. Så jag måste ju dricka ännu mera te. DET ser jag fram emot!
 
Hoppas ni alla får en go vecka, för det ska bannemig jag ha! 
Glöm inte le mot varandra!
/Felix alias Gnällspiken