LivetSomTeaterapa

Partyt Fortsätter...men snart är det slut.

Kategori: Allmänt

Åh, en regnig dag. Så skönt!
      Helt ärligt, jag tycker faktiskt det. När det väl är bra väder och man är ledig vill man så gärna (och känner sig tvingad) att gå ut för att få luft. Idag när jag hade en ledig eftermiddag och kväll slapp jag känna det. Och det är faktiskt skönt. 
 
En helg kvar. Två föreställningar. Så sjukt. På söndag ska vi städa ut medborgarhuset i Liatorp och flytta hem igen. Känns märkligt. Det är jättetrist att inte får stå och underhålla en publik varje fredag- och lördagskväll. Samtidigt som min högsta dröm just nu är att ha en ledig fredagskväll där jag kan äta chips och somna i soffan 20.30... Och självklart blir det tråkigt att inte få träffa hela staben lika ofta. Vi är ett bra gäng. Så det är alltid tråkigt att säga adjö. Men allt har sin gång. 
       Den här produktionen har fört med sig mycket känslor. Jag har känt mig så jäkla stolt, så jäkla misslyckad, så uppgiven och så förväntansfull. När man kommer ner i logen efter att ha gjort ett kasst nummer (som det känns som just då, trots att det säkert är rättså bra) och ska byta om för att gå ut och prestera på nytt. Det är inte lätt. Men oavsett hur misslyckad och irriterad jag har känt mig har jag gått upp och presterat. Och då har det varit de numrena som blivit de bästa. När jag fick en anledning att släpp allt runt omkring och bara vara där just då, i den rollen på scenen. När fokusen är som bäst. Då har man istället känt sig stolt. 
       Jag hoppas kunna behålla total fokus de två sista föreställningarna. För att göra min absolut bästa prestation. Inte för publiken, de skrattar ändå. Men för mig själv. För att känna att jag faktiskt gav publiken något. Det blir helgens mål. 
 
Annars rullar det på. Mycket jobb och revy då såklart. Men när revyn är över ska jag försöka ta det lugnt ett tag. Och träna. Och träffa folk. Som jag alltid säger... Men helt plötsligt är sommaren där sen och sen är den över direkt och så står man där igen och inte har gjort ett piss. 
 
Oj, nu fick jag en puff på Facebook. Herregud...
 
Nu ska jag ta tag i mitt liv och inte sitta här o glo. 
Hörs nästa vecka! 
/Felix 
 
Nedan följer lite bilder från Partyt Fortsätter: