LivetSomTeaterapa

En munk som handlade på Diggiloo

Kategori: Allmänt

Den senaste veckan har varit knäpp. Intensiv och konstig, även för att vara en av mina veckor. Här kommer därför en liten sammanfattning: 
 
Måndag: Skrev in mig på körskolan hos en förvirrad kille som inte ens visste hur jag skulle boka körlektioner... Stabilt. 
 
Tisdag: Var på ett möte om ett framtida projekt. Lite hemligt eftersom allt ännu inte gått i lås, men ni får troligtvis höra om det i slutet på sommaren. 
 
Onsdag: Spontanbio med Malin, Lisa, Julia och deras kompis Elin. Visste inte ens vad det var för film när jag helt plaskblöt kom dit (en av veckans alla åskskurar ville ju retas med mig). Det visade sig vara en "tjejfilm" som var jättedeprimerande. Visserligen rätt bra, men alla gråtande småtjejer gjorde ju att man skrattade sig igenom hela filmen. 
 
Torsdag: Hamnade i Visseltofta för att kolla på Kuppmakarna och deras utomhusteater. Vid min sida fanns Lisa och hennes päron. Vi hade en himla tur med vädret och en väldigt trevlig kväll, kanske inte fullt lika roligt som dem i ensamblen, men ändå väldigt roligt. 
 
Fredag: Hamnade på en filminspelning i Ållekulla. Där jag spelade munk och vi bland annat brände en likkista. En väldigt speciell kväll och natt men en rolig grej. Det ska bli en musikvideo så småningom. 
 
Lördag: Och från munkar är det ju inte långt till....Diggiloo. Däremot är det en bit mellan Ållekulla och Växjö. Det har var min studentpresent från några kära vänner, som alla dock inte kunde följa med. Däremot kunde Lisa och hennes päron det. Än en gång hade vi en jäkla tur med vädret och en fantastiskt trevlig kväll. En väldigt bra show och VÄLDIGT bra umgänge. Alltså en extremt bra studentpresent! 
 
Söndag: Upp kl 5.30 för att....åka till Ullared. Suck. Nästan helt i onödan, handlade bara ett (!) klädesplagg där. En tröja. Resten av herravdelningen var enligt min mening skit. Däremot kunde man ju lägga lite pengar på sprayfärger, målardukar, filmer, kalendrar och sånt istället. Så visst handlade man en del ändå. Efter Ullared stannade vi till i mormors föräldrahem. Alltid skönt att komma dit. Det enda ljud man hör är tystnaden (poetiskt...). Och så köpte jag mig en fullt fungerande telefon på en second hand. Eftersom jag inte gjort av med tillräckligt i pengar i Ullared...
 
Så, det var senaste veckan. Många roliga saker. 
Herren, låt hela sommaren bli en upplevelse att minnas. (Ett positivt minne då, inte bara regn.) 
 
Tack och förlåt. 
//Felix