LivetSomTeaterapa

All because of me

Kategori: Allmänt

Halloj!

Blir ju bara sämre och sämre på det här med bloggandet.. Bilderna som jag lovade lägga upp finns fortfarande inte här så dem får jag ju ta....jag vet inte när jag kan lägga in dem helt ärligt. Kommer vara väldigt mycket nu! Väldigt mycket roligt men det kommer ta väldigt mycket tid, så därför får bloggen lida lite.

Vi kör på med revyn och allt funkar bra! Vi får stående ovationer varje gång och vi får massor med beröm! Men det tycker jag vi är värda! :-) Nu har vi 9 planerade föreställningar kvar så det är bara att köra på. Undra hur många texter man kan utantill efter det?

Nu har jag precis gjort klart inledningslåten till Spotlights både text- & dansmässigt. Eller klar och klar, nu när jag lagt koreografin så får jag väl ändra lite i texten men det gäller bara några få ord. Dessvärre så tänkte jag ju inte på mic-schemat som jag tidigare gjort så det får jag väl göra om ikväll med...Vill gärna ha hela numret klart nu innan vi hinner få så mycket läxor.

Imorgon kör Pokerface igång och på torsdag så börjar Spotlights så det blir ingen teater för min egen del förutom fredag och lördag då vi spelar revy den här veckan.

Vi ska ju börja repa med showen nu med! Ska bli roligt! Har ju premiären i maj och alla vet ju hur fort vårterminen går så här kan vi inte lata oss! ;-)


Blev nog ett väldigt konstigt inlägg med många olika delar! Ledsen för det..
/ Flång


"It´s all because of me"