LivetSomTeaterapa

Du finns inom mig.

Kategori: Allmänt

Och idag kommer rubriken istället från Tarzan som jag tittade på nyss. Har inte sett den på otroligt många år men nu var det dags igen och den är nästan lika underbar som Lejonkungen!
Idag har jag som sagt varit hemma och slappat hela dagen. O ofantligt skönt! Jag är ju knappt hemma på hela lördagen i helgen så den här dagen fick väl kompensera det... På lördag står nämligen Kulturnatten i Växjö på agendan. Kan ju inte säga att jag är så taggad för det. Något som jag är mer taggad över är att jag ska gå och titta på Vinterrevyn i Markaryd imorgon kväll! Det ska bli kul! Dom har lite samma upplägg som oss med ungdomar som sätter ihop revy så det ska bli kul att se!
...och på tal om ungdomar som sätter ihop revy. Idag var Feelingz i tidningen med ett jättebra reportage. Så nu hoppas vi att det kommer många och tittar på föreställningarna! Eller, fler än vad det brukar. Men jag tror att Älmhult börjar smälta att det faktiskt finns ungdomar som kan stå på scen, vi får hoppas på det.
Nej, nu ska jag sluta tragga om revyn. Ni hinner väl tröttna innan premiären annars...
Ska i alla fall försöka gå ut och gå en runda senare. Det lär nog va svinkallt men rätt skönt också med tanke på att jag inte varit ute på hela dagen. Har bara kollat på film och förberett så jag kan koreografera inledningslåten. Då måste man ju bestämma vem som sjunger vad och göra ett mick-schema först, och det är ett 100-bitarspussel när det bara är sex stycken i ensamblen...
Jaha, då hade jag börjat gagga om revyn igen. Men nu släpper jag det. Så, borta!
Tänkte att jag slänger in texten från rubriks-låten. Alltså från Tarzan. Jag har fått någon passion för svenska texter på sistone med. Om det är en artist som verkligen kan få fram texten så känns det nästan som den betyder mer än på engelska. Jaja, här kommer den:
"Så gråt ej mera
Det ska bli så bra
Kom ta min hand
Här finns jag
Jag ger dig skydd nu för allt omkring dig
Och jag finns här, gråt ej mer

Ett litet liv
Men ändå stark
Här i min famn så är du trygg och varm
Det finns ett band som aldrig brister
Jag finns hos dig, gråt ej mer

För du finns inom mig
Ja du finns inom mig
Från denna stund
Nu och för evig tid
Du finns inom mig
Mitt hjärtas hemlighet
Du finns här inom mig
Alltid"

Nehe, om man skulle gå och måla klart en påbörjad tavla... Får se hur det blir med det! Nu orkar jag inte skriva mer däremot. Adjö adjö.
//Felix