LivetSomTeaterapa

Be sure before you close that door

Kategori: Allmänt

Hej igen!

   Vi börjar som sagt med helgen: FILMFESTIVAL! Vi hade ett läger med teatern och tittade på 4 gamla produktioner som bland andra Absolut Show och Grease. Roligt att se sin utveckling men många gånger tänker man "vafan håller jag på med!?" Och en sak till, Jag saknar er Greasers!
   Sen tar vi Hamlet av 123 Schtunk igår kväll: Riktigt bra! Skratterapi kan man ju säga. (3 clowner som sätter upp Hamlet, kan det bli annat då!?) Däremot så var det inte så mycket teater utan mer stand up enligt mig och tyvärr lite för överdriven... Men, underbar! Och man satt och var livrädd att bli uppdragen på scen.. Men jag rekommenderar den starkt ändå! :)
   I måndags då jag och Ingela planerade: Vi planerade alltså den så kallade måndagsgruppen som jag ska ha hand om. Det kommer bli SÅ bra! En liten och trygg grupp som verkligen vill. Riktigt underbart. Vi valde några små sketcher och låtar som ska presenteras för gruppen på måndag. Då ska vi även börjar brainstorma tillsammans och ja, bra känsla i magen! :)
   Ett telefonsamtal jag fick nyss: Roligt att höra! Säger inte mer ännu ;)

Var ett tag sen sist som jag hade en text så nu kommer en snutt ur Think Twice- Celiné Dion. Hatar ni den så gör ni, men jag gillar den :)


Don't think I can't feel that there's something wrong
You've been the sweetest part of my life so long
I look in your eyes, there's a distant light
And you and I know there'll be a storm tonight
This is getting serious
Are you thinking about you or us

Don't say what you're about to say
Look back before you leave my life
Be sure before you close that door
Before you roll those dice
Baby think twice

Jag återkommer!
Felan