LivetSomTeaterapa

Gårdagen i korthet:

Kategori: Allmänt

(i hela timmar)
 
7.00- Vaknar. Funderar på att gå upp och städa...
 
8.00- Vaknar. Inser att jag lyckats somna om. Funderar på att gå upp och städa men går istället upp och käkar frukost framför TVn. 
 
9.00- Planerar förmiddagen in i minsta detalj så att allt ska hinnas med innan det är dags att påbörja resan mot destination Sölvesborg. 
 
10.00- Snart dags för avfärd. Inser att jag glömt packa ner kalsonger, strumpor och laddare till telefonen. Planeringen höll sådär. Drar även på mig alldeles för mycket parfym (luktar nog än...).
 
11.00- Påbörjar en runda bowling i Osby. 
 
12.00- Avslutar bowling. Upptäcker att jag bara kom på andra plats. Vann första ronden men lyckades bli slagen i slutet. Skitspel. Sticker istället för att ha en picknick vid sjön. I Osby.... Mysigt................ *himlar med ögonen så han blir något för yr*
 
13.00- Sitter i bilen på väg till slutdestination. Fördriver tiden med den klassiska "Spotify-rundan" så alla får välja varsin låt att lyssna på i bilen. Jag blir plågad med skränig och sönderrökt hårdrock och kontarar därför med powerballader. Slaget var ännu inte förlorat. Spelar "All By Myself" (den kanske inte gör sig så bra i hörlurar men på högvolym i bilstereon - wow! Inser att jag måste spela sönder den ytterliggare några gånger). 
 
14.00- Slutdestination nådd. Glafsar i mig en munk. 
 
15.00- Dansar dansstopp med Tyra. Tyvärr är vi bara två personer så tävlingsinstinkten kommer inte riktigt igång. Istället leker vi affär där intäckterna går oavkortat till Rädda Barnen.
 
16.00- Uppdaterar bloggen.
 
17.00- Kommer ut ur garderoben efter att ha suttit där ihopsjunken i 10 minuter. Ja, jag och Tyra lekte alltså kurragömma. 
 
18.00- Slafsar tacos.
 
19.00- Väntar på att få gå och lägga mig.
 
20.00- Tittar på Lena Philipssons show. Är tveksam...
 
21.00- Tittar på Lena Philipssons show. Är mäkta-imponerad. Vilken showartist, vilken erfarenhet hon bestitter! Sen blir det divakrock tillsammans med Carola. Studerar då deras olika mic-tekniker... 
 
22.00- Funderar på att gå och lägga mig och gör sedan så.
 
23.00- Slumrar sakta in...
 
Observera att jag absolut inte gjorde någonting mellan de här tidpunkterna. Jag var bara sysselsatt när klockan bytte timme. 
 
//Fellanskrällan