LivetSomTeaterapa

32 dagar.

Kategori: Allmänt

Det är när man är sjuk som man kan ta igen lite saker. Som att lära in en del sånger, plugga en del manus, sortera tidningsurklipp, marknadsföra, starta upp nya projekt och framför allt blogga. 
 
Japp, idag sjukskrev jag mig. Huvudvärk, yrsel och ev feber. Fast det är redan lite bättre, så det är mycket möjligt att jag är tillbaka på jobbet redan imorgon. 
 
Och det är klart att kroppen säger ifrån någon gång. Dagarna går åt till att jobba, där vi har haft fruktansvärt mycket de senaste veckorna och där vi igår fick reda på att vår underbara chef har sagt upp sig. Så oerhört trist. Kvällarna arbetar jag med revyn, det har varit affischer, annonser, programblad och hela paketet. Och så rep på helgerna. Det är så fantasiskt roligt att vara igång, men det är lite synd att man inte kan lägga all fokus på det. Nu är det 32 dagar kvar till premiären och det är dags att lägga i nästa växel. Man ska ju gärna ha något att ha på sig på scenen också, till exempel... 
 
Sen är det lite annat i huvudet med. Som att man inte hinner träffa de personer man vill och sånt. 
Men jag ska inte klaga, jag får göra det jag vill. Och då kostar det lite, det måste man vara beredd på. Sen att jag är i en liten svacka nu för att det är lite för mycket är så det är. 
 
I helgen startades det även ett extra litet hemligt projekt (som handlar om musik, inte teater! Kors i krösamoset!) som är extremt roligt. Och idag startade jag ev upp ett projekt till. Jag måste ju ha något att göra efter revyn också =) 
 
Så det är där jag är. Där jag försöker fokusera på det som är det nödvändigaste. Vilket gör att bloggen får vila lite, så att ni inte bara ska höra när jag klagar ;-)
 
Ha det gott!
Hoppas att se er i publiken i mars!
/Felix