LivetSomTeaterapa

Revy, revy, revy & revy

Kategori: Allmänt

Japp, det är precis så mitt liv ser ut nu! :D

I tisdags var jag ju nämligen på en revy-träff med älmhultsrevyn! Ska få vara scenarbetare där! :) Och om jag har tur så kanske jag kan sno till mig en liten bi-roll med..;) Alla var så grymt trevliga och nyårsrevyn 2011 kommer bli riktgit bra! :D

Sen så blev det torsdag och då presenterade jag och Ingela och Frida revyerna!
 Spotlights kommer att få en väldigt bra revy och deras inledningslåt kommer att bli antingen Hakuna Matata eller Rock Around The Clock beroende på vilken bakrund som det är lättast att få tag på! Båda låtarna jag ju jättebra och jag har många idéer till båda. Så den kan jag inte riktigt börja skriva ihop ännu förens vi fått tag på bakrunden...Och som finallåt får dom Proud Mary som jag snart ska börja skriva ihop! Men det kan jag inte göra förens jag skrivit klart min mobbingslåt av Total Eclipse Of The Heart som också kommer in i deras revy..;) Sen ska ju även min mattant-sketch med Beat It vara med där!
 Wallmans kommer också att få en väldigt bra revy! (och där ska jag ju få spela själv med!) Till den revyn skriver jag därför inte så mycket men jag skriver iaf deras inledningslåt tillsammans med Ingela som kommer att bli Satellite :D. Till allt det här kommer jag också att lägga koreografi/scenografi.

Allt kommer att bli så bra! :D

// Revyräven Felix