LivetSomTeaterapa

"Veteran i Älmhults teatervärld"

Kategori:

Det är alltid lika smickrande att få komplimanger. Men ibland är det lite läskigt.

Förra måndagen ringde Smålandsposten mig angående min teatergrupp för äldre jag ska starta till hösten. Jag har inte en aning om hur de fått nys om det men det är ändå otroligt roligt. Igår var det därför ett reportage där de skrev om mig och gruppen. De skrev att jag var en veteran i Älmhults teatervärld, vilket är väldigt roligt att höra samtidigt som det känns så konstigt. Jag är 17 år och veteran. Men ja, det har snart blivit 7 år i Älmhult samt två års teaterstudier så några erfarenheter har man ju ändå samlat på sig. Och nu i vår har jag ju faktiskt förekommit i lokaltidningarna ca fem gånger. Men att kalla mig veteran för det vet i katten...

Jag hade tänkt att jag skulle ha gruppen som gymnasiearbete i trean. Jag vet dock inte om det godkänns ännu (men allt talar för det) och hoppas självklart på det. Nu har jag dock så många intresserade att jag tänker genomföra projektet även om jag inte får ha det som skolarbete. Jag ser verkligen fram emot det och tror det kommer bli riktigt roligt och utvecklande och skulle därför mycket väl kunna tänka mig att lägga min fritid på det ändå.

Gruppen kommer troligtvis att arbeta fem gånger under hösten och fem gånger under våren och alla över 50 år är välkomna! Än så länge tar jag bara emot intresseanmälningar för att lättare kunna lägga upp en plan över projektet. Därför får ni väldigt gärna tipsa alla ni känner om denna improvisationsgrupp som kommer handla om att våga ta plats, utvecklas och bara sprida positiv energi! Den enda förkunskapen som krävs är att man ska veta att man har åldern inne.

Så hjälp mig sprida informationen!
Jag längtar!

//"Veteranen"