LivetSomTeaterapa

Början på något nytt

Kategori: Allmänt

Just nu gör jag något förbjudet. Jag lyssnar på depp-musik. Men det är okej, jag är så uppåt nu ändå så det är nog lugnt. 
 
För så är det faktiskt, att jag är ovanligt uppåt för att vara jag. Om det har för att jag precis fått mera jobb, att vädret oftast är underbart, att jag redan tagit studenten i tanken, att jag lärt mig hantera tankarna, att jag inte längre har någon seriös prestationsångest eftersom vi är klara med allt i skolan eller om det är för att jag har otroligt bra människor runt omkring mig vet jag inte. Troligtvis är det en blandning av allt. 
          Och helt ärligt skiter jag i vad det bero på. Att kunna säga att jag är glad är det viktigaste, och det kan jag. För jag har fått min energi tillbaka. Jag kan liksom göra saker på kvällarna, vara social och ändå orka vara uppe till 22.00. Det är stort för mig. Jäkligt stort ska ni veta. 
 
Jösses, vad seriöst allting blev. Det var inte min tanke, men så blir det ju alltid. (Helt ärligt var min tanke att skriva om politik och EU-valet, så det hade kanske inte varit så mycket roligare. Men jag kan ju säga att jag är jävligt glad att jag röstade i alla fall - och skäms för er som inte gjorde det. Från och med nu kommer alla röster behövas, vi vill inte ha något tredje världskrig!) 
 
Men men, 16 dagar kvar till studenten. Ungefär 6 skoldagar. Därför tänker jag ta en helt ledig långhelg. För oavsett hur bra jag mår så är det intensivt och allting är ovant, vilket gör att jag nu ska ladda upp inför de kommande veckorna när jobb, bal, student, midsommar och allt annat går in i vartannat. 
 
Nu får det räcka för idag, vi hörs kanske i helgen! 
Chao chao!
//Felix