LivetSomTeaterapa

En mankini rikare...

Kategori: Allmänt

Det här veckan har hittills varit en av de konstigaste jag varit med om. Väldigt händelserik om man säger så. Särskilt när det gäller känslor och tankar. 
 
Jag ska inte skriva om allt, men några valda delar...
 
I måndags kom pappa hem från London. Med sig hade han en mankini (alias Borat-dräkt) till mig. Inga kommentarer på det (mer än att jag troligtvis inte klär i knallgrönt). 
 
Är nyss hemkommen från en begravning av min gammelfarfar. Det är ju aldrig roligt. Men, jag tycker ändå att det är väldigt vackert. Att de personerna som verkligen brydde sig om honom samlades för att dela minnen, gråta, skratta och kramas ihop. Det var många personer jag aldrig tidigare träffat, men att vi bara kan möta varandras blickar och förstå varandra visar ändå hur människor binder band. Och det tycker jag är otroligt fint. 
 
Jag har kommit in i vuxenlivet. I alla fall lite mer än innan. Jävlar vilken djungel. Jobb-djungel. Jobbig jobb-djungel. Punkt. 
 
Genrepet (som jag anser det) avklarat av Klass 6D, Sverige Världen. Gick jättedåligt för mig. Precis som det ska. Premiär imorgon. Jag är hyfsat säker, lite nervös men mest taggad. Framför allt för att det är över på tisdag. Då blir det nog ett lättnadsvrål... 
 
Jag har skolkat från en föreläsning som aldrig blev av. Otroligt synd att jag inte åkte upp till Växjö... 
 
Jag har mejlat med skolans rektor. Och varit arg och klagat på att det förekommer enorma brister i informationen. Så typiskt svenskt. 
 
Jag har börjat spela Candy Crush..... Punkt. 
 
Jag borde verkligen verkligen plugga istället för att sitta (ligga) här och skriva. Så nu tänkte jag ta tag i mitt liv, igen...
 
//Felix