LivetSomTeaterapa

Ett vanligt inlägg helt enkelt.

Kategori: Allmänt

Håhåjaja... Är så trött och förkyld att jag knappt kan hålla ögonen öppna... Tänkte ikväll ta tag i mitt rum och fixa till här lite. Går inte att sitta i soffan för alla saker, så det är prioritet 1 ikväll! Prioritet 2 är att göra en läxa och börja tänka ut en karaktär till fredagens teaterlektion. Prioritet 3 är att blogga. Vilket jag just nu gör och därför sabbade hela systemet...suck.
Imorgon hoppas jag kunna fixa till designen med hjälp av lite kompisar så att det blir precis som jag vill ha det!

Vill ni veta en annan sak? Jag har blivit erbjuden en roll på Regionsteatern i Växjö! :D Men jag tackade nej... Vi kan väl säga så att rollen inte riktigt var gjord för en pendlare. Det tar mycket skoltid (vilket jag inte vill missa nu i början) och även kvällar vilket gör det svårt att ta sig hem till Älmhult igen. Men otur måste man ha ibland också... Det var visserligen bara en liten statistroll men eftersom jag kanske har andra hemligheter för mig i höst så vill jag inte boka upp det.

Ja, det var väl allt jag hade nu tror jag... Slutar väl som vanligt med en bra text från en bra låt. Dagens= Lady Antebellum- If I Knew Then

'Cause love only comes
Once in a while
And knocks on your door
And throws you a smile
And takes every breath,
Leaves every scar,
Speaks through your soul
And sings to your heart
But if I knew then
What I know now
I'd fall in love

Ja, men vi hörs väl!
Flång