LivetSomTeaterapa

Ny desiiiign!

Kategori: Allmänt

... dags för fredagsmyyyyyyyys!

Varje fredag så står min snart 5-åriga syster och sjunger den med en extrem inlevelse. Kanske blir en liten teaterapa av henne med? ;-)

I alla fall så vill jag tacka Lisa & Johanna som hjälpte mig med designen igår! Blev jättenöjd! :) Kommentera gärna om något ser konstigt ut, gillar ju att få feedback! Den första bilden är på mig från Grease och eftersom det just var väldigt konstigt ljus där jag står så ser jag jättesminkad ut, vilket jag egentligen inte är... Hittade tyvärr ingen bättre. Den andra bilden kommer från min stuga och den tredje är taget från scenen ut mot salongen i Folkets Hus.

Tänkte även passa på att skriva om vad som händer med alla rep nästa vecka... På måndag ska vi sätta en sketch till showen som jag gjorde i min första revy. Det ska bli härligt att ta upp samma roll och se hur mycket man utvecklats! När jag gjorde den för snart 4 år sedan så gick det jättebra och jag kallade det lite som mitt "genombrott" även om jag stått på scenen några gånger innan. Sen har jag faktiskt bara teater en gång till den veckan eftersom det händer lite annat kul med :). På onsdag ska vi sätta en sketch till revyn som jag nästan fasar för manusmässigt! Små, korta repliker som låter nästan likadant är väldigt lätt att blanda ihop! Tycker det är en vääldigt rolig sketch men den måste man plugga mycket manus på för att få ett fint flöde och verkligen kunna den!

Jahapp, om man skulle slänga sig i soffan med en skål ostbågar? Tycker det låter väldigt bra!
Trevlig kväll!
// Hamlet